Фільтр

Ціна

0 грн - 235010 грн

Висота габаритна (мм)

60 - 2010

Ширина габаритна (мм)

60 - 1365

Глибина габаритна (мм)

45 - 780

Максимальна висота (довжина) зброї (мм)

165 - 1515

Касовий відсік

Товщина дверей (мм)

Бренди (Виробники)

Підкатегорії

  • Сейфи Банкспецзахист

    Шановні колеги!

    Зараз Ви знаходитесь на сторінці сайту ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», яка називається «БРЕНДИ». Ми із задоволенням представляємо Вам власний бренд. Дана сторінка створена для зручності покупців. Тут представлені найбільш затребувані сейфи виробництва «БАНКСПЕЦЗАХИСТ». Вони розрізняються за призначенням, технічними характеристиками, способу замикання та монтажу. Об'єднує їх головне - бренд виробника, який має на увазі наявність загального підходу до організації виробничого процесу, контролю якості і розробці дизайну. Відразу хочемо уточнити - це не повний перелік сейфів, які «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» виробляє. Щоб не відволікати увагу покупців від найбільш затребуваних моделей, на сайт не внесені сейфи 3-го, 4-го, 6-го, 7-го і 8-го класів, двері сховищ цінностей 5-го, 6-го, 7-го , 8-го та 9-го класів опору злому. Тому покупцям, яких цікавить ця надпотужна продукція (вага від 1т до 4т), будемо раді надати всю необхідну інформацію в індивідуальному порядку.

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» є провідним вітчизняним виробником і постачальником сейфів, сховищ цінностей, депозитних осередків, кулестійких конструкцій, металевих меблів та касової техніки. «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» зайняв I місце серед виробників в номінації "Кращі комплексні рішення стосовно технічної захищеності та ЗАСОБІВ безпечного зберігання цінностей у банках" за версією журналу «Банкір» в 2011 році. Перемога в цій номінації особливо почесна, тому що підкреслює можливість підприємства комплексно забезпечити будь-який об'єкт всім необхідним для роботи з точки зору безпеки. Цілком очевидно, що це і зручно, та вигідно для покупця - придбання товару у одного постачальника дає суттєву економію.

    Якість та високі захисні характеристики продукції, яку пропонує ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», підтверджені протоколами випробувань Центру випробувань матеріалів і засобів захисту, сертифікатами відповідності Центру сертифікації банківського обладнання та інших шанованих в усьому світі органів оцінки відповідності. Ми першими в Україні перевели випуск сейфів на вимоги останньої версії Стандарту Євросоюзу ДСТУ EN 1143-1:2019 "Засоби безпечного зберігання. Сховища. Двері сховищ. Сейфи і АТМ сейфи. Вимоги. Класифікація і методи випробувань на стійкість до злому". У виробництві сейфів і дверей сховищ використовуються замки по ДСТУ EN 1300:2014 "Замки високої безпеки. Вимоги. Класифікація та методи випробувань на опір несанкціонованому відкриттю".

    Кулестійкі захисні конструкції, що випускаються підприємством «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», протягом багатьох років захищають касирів більшості банків України. Даний вид продукції знайшов широке застосування в пунктах обміну валют, касах організацій, а також широко використовується нашими замовниками з посольств іноземних держав. Кулестійкі властивості захисних конструкцій ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» підтверджені сертифікатами відповідності ДСТУ 4547:2006 "Вікна, двері та жалюзі. Кулестійкість. Вимоги та класифікація"; ДСТУ 4546:2006 "Скло в будівництві. Захисне скління. Випробування і класифікація по кулестійкості".

    Зараз в епоху загального переходу торгівлі в on - line, все більше інтернет - магазинів пропонують продукцію аналогічного призначення. Нічого не маючи проти такого способу продажів в цілому, хочемо звернути увагу потенційних покупців, що кошти безпечного зберігання цінностей краще купувати у професіоналів. Помилка у виборі постачальника може коштувати дуже дорого. Іноді, на жаль, ціною питання може стати людське життя.

    Більшість фахівців ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» мають більш ніж 20-річний досвід роботи, неодноразово були присутні на випробуваннях продукції і не з чуток знають від чого залежать захисні властивості сейфів, дверей, сховищ і т.д. Тільки той, хто бачив, як інструменти для злому рвуть метал на частини, або як кулі зі сталевим сердечником прошивають броньовані конструкції, може дати аргументовані відповіді на питання покупців. Це саме той випадок, коли недостатньо просто купити товар по артикулу. Треба бути впевненим, що в потрібну хвилину він виконає свою захисну функцію і не поставить власника в смертельно небезпечну ситуацію.

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» завжди на перше місце ставить інтереси своїх покупців. Всі менеджери досконально знають існуючу нормативну базу з виробництва та експлуатації сейфів, сховищ, депозитних скриньок, кулестійких конструкцій, касової техніки та металевих меблів. Це не просто рекламний хід. Як військові статути написані кров'ю, так і нормативна база по засобам безпечного зберігання заснована на колосальному досвіді провідних держав світу і найбільших відомств. Будь-який співробітник комерційного банку, набуваючи у ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» продукцію, може бути впевнений, що вона відповідає не тільки державним стандартам, а й вимогам Національного Банку України. Будь-який нотаріус може бути спокійний за відповідність спеціальним вимогам Міністерства юстиції і т.д. Всі покупці, які не мають відношення до великих відомств, можуть скористатися цим багатющим досвідом для забезпечення реальної безпеки у себе на роботі чи вдома.

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» являється єдиним в Україні виробничим підприємством, яке має КВЕДи на надання консалтингових послуг замовникам щодо застосування засобів безпечного зберігання, обладнання касових вузлів, посилення сховищ, обладнання депозитаріїв.

    Якщо не один з видів серійно випускаємої продукції не задовольняє вимогам для конкретного випадку, фахівці ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» завжди допоможуть скласти технічне завдання і розмістити на своєму підприємстві замовлення на виробництво нестандартних виробів.

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» працює на загальній системі оподаткування і є платником ПДВ. Для покупців - юридичних осіб це означає компенсацію 20 відсотків вартості продукції за рахунок зниження податкового навантаження. При цьому цінова політика ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» не поступається ітернет - магазинам, які не готові взяти на себе такий податковий тягар. Відвантаження продукції фізичним особам проводиться зручним для них способом. Гнучка система знижок робить співпрацю з ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» зручним і приємним для всіх споживачів.

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» відвантажує продукцію власним та найманим транспортом. У штаті є підготовлений персонал, з високими навичками монтажу сейфів, збірки металевих меблів та іншого обладнання.

    Крім продукції власного виробництва, «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» із задоволенням пропонує сейфи своїх шановних партнерів, які доповнюють і розширюють наявний асортимент. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. По - перше, «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» відбирає для реалізації тільки ті моделі, в якості та захисних характеристиках яких є повна впевненість. По - друге, продукція колег пропонується за ціною виробника, без додаткової торгівельної націнки. По - третє, на відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» знаходяться «глибоко в темі». При цьому кожному роздрібному покупцеві гарантований індивідуальний підхід та максимум уваги.

    Ласкаво просимо в світ реальної безпеки!

  • Сейфи AIKO (Айко)

    Зараз Ви знаходитесь на сторінці сайту ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», яка називається «Сейфи AIKO (Айко)». Дана сторінка створена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи AIKO (Айко), пропоновані на ринку України. Вони розрізняються за призначенням, технічними характеристиками, способу замикання і монтажу. Об'єднує їх головне - бренд виробника, який має на увазі наявність загального підходу до організації виробничого процесу, контролю якості, і розробці дизайну.

    Исторія бренду AIKO

    Бренд АЙКО добре відомий на ринку України з середини 90-х років минулого століття. Тоді фахівці ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» тільки починали освоювати ази виробництва сейфів. Тому із задоволенням пропонували своїм покупцям перевірену продукцію, паралельно вчилися і нарощували власний виробничий потенціал. Незважаючи на те, що за цей час «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» став засновником власного бренду, ми досі, з повагою і гордістю представляємо високоякісні сейфи AIKO.

    Перші сейфи АЙКО, які з'явилися в Україні, були привезені з Сінгапуру. Там же розташовувалося їх виробництво. Сейфи AIKO швидко привернули увагу покупців. Вони відрізнялися привабливим зовнішнім виглядом, суворими лініями дизайну та демократичною ціною. Протягом, приблизно, 5 років сейфи АЙКО залишалися єдиними імпортними сейфами на ринку України. Зараз кількість брендів сейфовой продукції став набагато ширше. Але класика - є класика. Сейфи AIKO займають заслужене високе місце в обсягах споживчого попиту.

    Зараз сейфи під брендом AIKO поставляються більш ніж в 70 країн світу. Для зменшення логістичних витрат, виробничі потужності наближені до місць найбільшого попиту. В даний час сейфи АЙКО випускаються в Німеччині, Таїланді та Росії. Для всіх виробничих майданчиків встановлені єдині правила організації серійного виробництва сейфів та приймання готової продукції. Найвища якість всіх сейфів АЙКО досягається мінімізацією впливу людського фактора - всі підприємства - виробники максимально використовують роботизацію виробничого процесу. Такий підхід визначає ще одна перевага сейфів AIKO - їх не високу вартість.

    Особливості організації виробництва сейфів AIKO

    Виробництво сейфів АЙКО починається в конструкторському бюро. В Україні розробку конструкцій сейфів відносять до підготовчих операцій - робота конструктора безпосередньо не пов'язана з технологічними операціями по обробці металу. Сейфи AIKO випускаються інакше. Завдяки високому рівню автоматизації виробництва, конструкції спочатку розробляються в програмі, яка без додаткових операцій конвертується в керуючі програми верстатів. Такий підхід виключає можливість випуску браку та істотно знижує собівартість продукції.

    Для забезпечення надійного процесу виробництва сейфів АЙКО, дуже раціонально вирішені питання постачання. Металопрокат та комплектуючі проходять ретельний вхідний контроль. Перевірці підлягають як супровідні документи (сертифікати якості, протоколи випробувань тощо), так і фактичні характеристики матеріалів. Це безперервний процес, який забезпечує безперебійність виробничого циклу.

    У безперервний виробничий процес включені тільки високопродуктивні й високоточні методи обробки металу - лазерна різка, холодне багатоходове штампування, автоматичні багатошпиндельні верстати та інше

    В якості захисного декоративного покриття використовується полімерне порошкове покриття. Підготовка поверхні металу, його фосфатування, нанесення порошку в електростатичному полі й спікання відбувається конвеєрним способом.

    Остаточне приймання готових сейфів AIKO, їх пакування та відправлення споживачам відбувається з використанням останніх досягнень систем контролю якості та логістики.

    Сейфи AIKO в Україні

    В даний час сейфи АЙКО в Україні представлені двома призначеннями:

    • меблеві сейфи
    • збройові (сейфи для зброї)

    Лінійка меблевих сейфів AIKO (сейфи для встановлення в меблі) має моделі, що дозволяють потенційному покупцеві легко підібрати необхідні йому розміри. Меблеві сейфи АЙКО можуть комплектуватися ключовими або електронними замками. В останньому випадку, для перетворення їх за призначенням в готельні сейфи, може передбачатися наявність ключа адміністратора, що дозволяє відкрити сейф, якщо клієнт забув код.

    Лінійка збройових сейфів AIKO дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель, що відповідає розмірам, висоті та кількості одиниць зброї, що зберігатиметься. Для патронів передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються ключовими замками. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основному призначенню збройового сейфа.

    Бренди AIKO та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи АЙКО - це завжди гарантована якість. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів AIKO по всій Україні.

  • Сейфи Diplomat (Діпломат)

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», із задоволенням представляє Вам бренд Diplomat. Дана сторінка сайту створена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи ДІПЛОМАТ, пропоновані на ринку України. Вони мають різне призначення, технічні характеристики, способи замикання та монтажу. Об'єднує ці сейфи головне - бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва і контролю якості готової продукції.

    Сейфи Diplomat з'явилися в Україні майже 20 років тому. У той час вони були представлені вогнестійкою лінійкою сейфів. Взагалі, модельний ряд сейфів Діпломат набагато ширше. Крім вогнестійких сейфів Diplomat випускає сейфи зламостійкі, вогнезламостійкі, депозитні, збройові, сейфи для ключів і переносні бокси -сейфи. На жаль, не всі ці сейфи представлені в Україні.

    Історія бренду Diplomat

    Діпломат - це Південнокорейський бренд. Diplomat Safe Ltd. була заснована в 1982 році з штаб-квартирою в Національному промисловому комплексі Ноксан в Пусані. Там же знаходиться і завод з випуску сейфів. Компанія Diplomat експортує свою продукцію в більш ніж 80 країн світу.

    Diplomat safe розробляє нові продукти шляхом безперервних досліджень та розробок і приділяє особливу увагу підвищенню якості за рахунок нових виробничих технологій і постійних науково - технічних досліджень. Завдяки цим зусиллям сейфи Diplomat були названі Міністерством торгівлі, промисловості та енергетики Південної Кореї «Кращим продуктом у світі» 2002 року.

    Співробітники компанії Diplomat дуже пишаються нагородами та досягненнями, яких вони домоглися своєю самовідданою працею, серед яких:

    • 2018.11 - Відкриття виставкового залу в Хеунде
    • 2016.12 - нагорода за кращий дизайн сейфів
    • 2016.11 - нагорода за кращу розробку - Premium Safe istella
    • 2016.05 - нагорода «бізнес-лідер» - за підвищення зайнятості населення
    • 2016.01 - будівництво нового офісу в Сеулі
    • 2015.01 - відкриття міжнародного логістичного центру Hakjang
    • 2013.01 - нагорода за «глобальну цінність компанії» від адміністрації малого та середнього бізнесу
    • 2010.09 - нагорода за входження в число в число 10 найбільш динамічно розвиваючих підприємств
    • 2010.02 - нагорода «найнадійніший бренд».

    Філософія бренду Дипломат

    Такий розділ Ви більше не знайдете ні в одному бренді. Як би це незвично для нас не звучало, сейфи ДІПЛОМАТ несуть в собі елементи духовності країни - виробника. Пропонуємо Вашій увазі, в перекладі з корейської, трактування самої компанії ДІПЛОМАТ з цього приводу: «...У словнику це слово визначається як людина, яка представляє одну країну в іншій, наприклад, посол. Ми, Diplomat Safe, хочемо виступити в ролі посла, який представляє нашу країну КОРЕЮ в світі з нашими високоякісними продуктами.

    Щоб виконувати таку роль, ми повинні нести відповідальність за те, як виробляти продукцію на більш високому рівні і як ставитися до наших клієнтів по всьому світу. Ми постійно пам'ятаємо про необхідність, щоб ця політика була ефективною.

    Знак нашої компанії походить від китайського ієрогліфа 信, що означає ДОВІРА. Суцільний трикутник - в лівій частині (人), а правий зі смугами - (言) демонструє, що ми беремо за правило проводити всі бізнес - операції на основі довіри. Ми впевнені, що без довіри нічого не можна зробити, особливо в міжнародному бізнесі.

    У логотипі компанії є символ що означає ГАРМОНІЮ. Цей знак має два додаткових значення. Лівий трикутник представляє керуючу групу, а правий - робітників. Кожен трикутник сам по собі окремо є нестійкою конструкцією. Коли обидва стоять разом, вони виглядають гармонійно і стійко.

    Ще один символ в логотипі компанії - СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Прямокутний трикутник зі смугами дає нам розуміння важливості основ, і як крок за кроком підніматися до вершини. Це справедливість в чесному бізнесі».

    Ставлення до роботи співробітників бренду ДІПЛОМАТ відображено у пісні їх компанії. Звичайно, рифма в перекладі відсутня, але сенс передаємо дослівно:

    «Молячись про безпеку та мир в кожному будинку в світі,

    Ми пишаємося Diplomat Safe корейського виробництва.

    Під прапором творчості, самостійності та служіння іншим,

    Ми виробляємо сейфи Diplomat в гармонії голови, серця та рук,

    Ми хочемо передати Вам довіру до якості цих сейфів,

    Ми сподіваємося на схвалення та задоволення покупців,

    Сейфи ДІПЛОМАТ заслуговують довіри людей світу,

    Ми вкладаємо в цю справу свою гордість і душу корейців».

    Організація виробництва сейфів Diplomat

    Немає сенсу довго розповідати про передові технології Південної Кореї. Все, що можна уявити прогресивного, роботизованого і передового у виробництві сейфів, реалізовано в компанії ДІПЛОМАТ. На підприємстві сертифікована система менеджменту якості IS0-9001, яка спрямована на постійне поліпшення якості продукції та обслуговування клієнтів. Мета сейфів Diplomat - максимальне задоволення потреб клієнтів. Всі сейфи ДІПЛОМАТ пройшли необхідні випробування захисних характеристик і мають сертифікати відповідності країни виробника.

    Бренди Diplomat та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи Diplomat - це завжди гарантована якість. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник банківських сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам розкажуть, чим Південнокорейські стандарти відрізняються від стандартів Європейського Союзу та як це відбивається на захисних характеристиках сейфів. Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів Diplomat по всій Україні. І звичайно, кожному покупцеві гарантований індивідуальний підхід, максимум уваги, враховуючи всі побажання.

  • Сейфи Ferocon (Ферокон)

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», із задоволенням представляє Вам бренд Ferocon (ФЕРОКОН). Дана сторінка сайту створена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи ФЕРОКОН, пропоновані на ринку України. Вони мають різне призначення, способи замикання та монтажу. Об'єднує ці сейфи головне - бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва і контролю якості готової продукції.

    Сейфи Ферокон (Ferocon) - переваги

    Перше, що хотілося б відзначити, що Ferocon - це вітчизняний бренд. ФЕРОКОН являється великим виробником металевих меблів в Україні. Цим можна і потрібно пишатися.

    Бренд Ferocon широко представлений на ринку України і за останнє десятиліття набув великої популярності. Такий успіх цілком заслужений. В першу чергу завдяки дуже лояльній для покупців цінової політики - продукція ФЕРОКОН найдешевша в Україні. Під брендом Ferocon випускаються металеві меблі та сейфи. При цьому виробництво сейфів слід розглядати як доповнення до металевих меблів, яка є основним напрямком виробничої діяльності ФЕРОКОН. Тому сейфи випускаються з відносно тонкого металу товщиною 1 - 1,5 мм і від них не варто очікувати захмарних захисних характеристик. Їх незаперечні достоїнства - висока якість декоративного оздоблення і дуже невисока ціна.

    Широта асортименту ФЕРОКОН заслуговує окремої поважної згадки - для задоволення споживчого попиту Ferocon запустив два заводи.

    З першого дня появи на ринку, Ferocon привернув увагу покупців. Продукція ФЕРОКОН представлена більш ніж 100 інтернет - магазинах та гіпермаркетах. Ми теж із задоволенням представляємо Ferocon в наступних категоріях товарів:

    • офісні сейфи ФЕРОКОН,
    • меблеві сейфи ФЕРОКОН,
    • збройові сейфи ФЕРОКОН,
    • готельні сейфи ФЕРОКОН,
    • металеві шафи ФЕРОКОН,
    • промислові металеві меблі ФЕРОКОН,
    • металеві стелажі ФЕРОКОН.

    Спільною рисою всіх сейфів ФЕРОКОН являється їх естетичний зовнішній вигляд і не висока ціна.

    Особливості організації виробництва сейфів Ferocon

    Головний виробничий майданчик Ferocon розташовується в м. Харкові. ФЕРОКОН має власне конструкторське бюро, завдяки чому може виробляти як серійну продукцію, так і на замовлення.

    Для забезпечення надійного процесу виробництва сейфів ФЕРОКОН, бездоганно вирішені питання постачання. Місячне споживання металу перевищує 30 тонн. Всі матеріали і комплектуючі проходять вхідний контроль. Перевірці підлягають і супровідні документи, і фактичні характеристики матеріалів. Це безперервний процес, який забезпечує безперебійність самого виробничого циклу.

    Для зменшення впливу людського фактора в виробничий процес включені тільки високопродуктивні і високоточні методи обробки металу. В якості захисного декоративного покриття використовується полімерне порошкове покриття. Остаточне приймання готових сейфів Ferocon, їх упаковка та відправлення споживачам відбувається з використанням досягнень систем контролю якості та логістики. Упаковка сейфів Ferocon дозволяє відправляти їх іногороднім споживачам будь-яким видом транспорту.

    Для замикання сейфів ФЕРОКОН використовуються ключові та електронні кодові замки. З огляду на бюджетну спрямованість бренду, замки вибрані не найскладніші, але відповідні основним призначенням продукції.

    Лінійка збройових сейфів Ferocon відповідає вимогам МВС України. Широкий модельний ряд дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель необхідного розміру. Для патронів передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються додатковими замками. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основним призначенням збройового сейфа.

    Лінійки меблевих та готельних сейфів Ferocon дозволяють покупцеві гарантовано вибрати потрібний йому розмір та спосіб замикання.

    Бренди Ferocon та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи Ferocon - це завжди високий інтерес з боку покупців. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник банківських сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів ФЕРОКОН по всій Україні. При цьому, кожному роздрібному покупцеві гарантований індивідуальний підхід та максимум уваги.

  • Сейфи Griffon (Грифон)

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» із задоволенням представляє Вам бренд GRIFFON (Гріффон). Дана сторінка сайту створена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи ГРИФОН, пропоновані на ринку України. Вони мають різне призначення, технічні характеристики, способи замикання та монтажу. Об'єднує ці сейфи головне - бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва та контролю якості готової продукції.

    Сейфи Грифон (GRIFFON) - переваги

    Перше, що хотілося б відзначити, що GRIFFON - це вітчизняний бренд. ГРИФОН явлється найбільшим виробником сейфів в Україні, який поставляє свою продукцію в 45 країн світу. Цим можна і потрібно пишатися.

    Сейф Грифон для дому, квартири

    Бренд GRIFFON широко представлений на ринку України і за останнє десятиліття придбав надзвичайну популярність. Такий успіх цілком заслужений. Виробники рідко хвалять один одного. Тому можете повірити фахівцям ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», які більше 20 років займаються виробництвом банківських сейфів, що ГРИФОН - це чудова продукція. Ми коректно конкуруємо між собою в питаннях банківського устаткування - депозитних скриньок, банківських сейфів та сховищ цінностей, але в інших напрямках діяльності з задоволенням представляємо висококласну та якісну продукцію GRIFFON.

    ГРИФОН являється найбільшим виробником сейфів в Україні. Широта асортименту GRIFFON заслуговує окремої поважної згадки - більше 500 моделей сейфів різного призначення. До безперечних достоїнств організації роботи ГРИФОН слід віднести постійну наявність 250 моделей сейфів на складі. Таким чином, в більшості випадків, потреба замовника в конкретному сейфі GRIFFON може бути задоволена в найкоротші терміни.

    З першого дня появи на ринку, сейфи GRIFFON привернули увагу покупців. Вони мають високу якість і, що не менш важливо, перекривають більшу частину діапазону споживчого попиту за функціональним призначенням та технічними характеристиками. Ми із задоволенням представляємо наступні модельні ряди сейфів GRIFFON:

    • зламостійкі сейфи ГРИФОН,
    • вогнестійкі сейфи ГРИФОН,
    • вогнезламостійкі сейфи ГРИФОН,
    • меблеві сейфи ГРИФОН,
    • збройові сейфи ГРИФОН,
    • готельні сейфи ГРИФОН,
    • бухгалтерські сейфи ГРИФОН,
    • сейфи ГРИФОН для монтажу в стіну.

    Сейф Гриффон для рушниці

    Спільною рисою всіх сейфів GRIFFON являється їх висока надійність. Їх також об'єднує естетичний зовнішній вигляд і оптимальне співвідношення ціни та якості. Ви можете купити сейфи Грифон у нашому інтернет-магазині.

    Як виробляють сейфи GRIFFON (ГРИФФОН)
    - особливості організації виробництва 

    Головний виробничий майданчик GRIFFON розташовується в м. Ніжині. Виробництво сейфів GRIFFON являється найбільшим в Україні. Тому організація всіх технологічних процесів базується на самому передовому Європейському досвіді.

    ГРИФОН має власне конструкторське бюро. На різних ділянках роботи трудиться близько 500 співробітників.

    Для забезпечення надійного процесу виробництва сейфів ГРИФОН, бездоганно вирішені питання постачання. Всі матеріали і комплектуючі проходять ретельний вхідний контроль. Перевірці підлягають і супровідні документи (сертифікати якості, протоколи випробувань тощо), та фактичні характеристики матеріалів. Це безперервний процес, який забезпечує безперебійність виробничого циклу.

    Для зменшення впливу людського фактора в виробничий процес включені тільки високопродуктивні і високоточні методи обробки металу - лазерна різка, штампування, автоматичні фарбувальні лінії і т.д. В якості захисного декоративного покриття використовується полімерне порошкове покриття. Остаточне приймання готових сейфів GRIFFON, їх упаковка та відправлення споживачам відбувається з використанням новітніх досягнень систем контролю якості та логістики. Упаковка сейфів GRIFFON дозволяє відправляти їх іногороднім споживачам будь-яким видом транспорту.

    Основні технічні характеристики сейфів GRIFFON
    та їх підтвердження

    Умовно всі представлені в Україні сейфи можна розділити на дві великі групи:

    • сейфи з регламентованими захисними характеристиками.
    • сейфи, що випускаються відповідно до внутрішніх, або відомчих нормативних документів.

    В цьому плані сейфи ГРИФОН не є винятками. До переваг вогнестійких, зламостійких та вогнезламостійких сейфів GRIFFON слід віднести те, що їх високі захисні властивості підтверджені сертифікатами відповідності Європейського Союзу та вітчизняними органами сертифікації. На підприємстві ГРИФОН діє система управління якістю продукції ISO 9001. Зламостійкі сейфи ГРИФОН мають класи опору з 1-го по 7-ий. Вогнестійкі сейфи GRIFFON мають вогнестійкість від 30 до 60 хвилин. Вогнезламостійкі сейфи об'єднують в собі обидві захисні характеристики.

    Сейф Griffon для ювелірних прикрас

    Для замикання сейфів ГРИФОН використовуються ключові, електронні та механічні кодові замки кращих Європейських виробників.

    Лінійка збройових сейфів GRIFFON відповідає вимогам МВС України. Широкий модельний ряд дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель необхідного розміру. Для патронів передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються додатковими замками. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основним призначенням збройового сейфа.

    Лінійки меблевих, готельних та стінових сейфів GRIFFON дозволяють покупцеві гарантовано вибрати потрібний йому розмір та спосіб замикання.

    Купити сейф Грифон в Києві

    Враховуючи різновид типів сейфів Грифон постає питання вірного вибору сейфу, відповідно до потреб. Зателефонуйте за вказаними на нашому сайті номерами телефонів та отримайте професійну консультацію про конструкційні особливості від наших менеджерів. Вам також допоможуть вибрати оптимальний спосіб доставки та форму оплати замовлення.

    Бренди GRIFFON та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи GRIFFON - це завжди гарантована якість. Виникає питання, чому краще купити сейф Грифон у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник банківських сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів ГРИФОН по всій Україні. При цьому кожному роздрібному покупцеві гарантований індивідуальний підхід і максимум уваги.

  • Сейфи Hunter (Хантер)

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», із задоволенням представляє Вам бренд HUNTER (ХАНТЕР). Дана сторінка сайту створена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи ХАНТЕР, пропоновані на ринку України. У перекладі з англійської, HUNTER - означає МИСЛИВЕЦЬ. Тому зрозуміло, що бренд ХАНТЕР відноситься саме до сейфів для зброї з усіма наслідками, що випливають з цього особливостями - технічними характеристиками, способами замикання та монтажу. Різні моделі сейфів мають свої оригінальні споживчі властивості, але їх об'єднує головне - бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва та контролю якості готової продукції.

    Привілеї сейфів HUNTER

    Перше, що хотілося б відзначити - GRIFFON - це вітчизняний бренд. І тут немає застереження - бренди ХАНТЕР та ГРІФФОН належать одному виробнику і випускаються на одному і тому ж обладнанні. ГРІФФОН являється найбільшим виробником сейфів в Україні, який поставляє свою продукцію в 45 країн світу. Цим можна і потрібно пишатися.

    Бренд HUNTER широко представлений на ринку України і за останнє десятиліття придбав надзвичайну популярність. Такий успіх цілком заслужений. Виробники рідко хвалять один одного. Тому можете повірити фахівцям ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», які більше 20 років займаються виробництвом банківських сейфів, що ХАНТЕР - це чудова продукція. Ми коректно конкуруємо між собою в питаннях банківського устаткування - депозитних скриньок, банківських сейфів і сховищ цінностей, але в інших напрямках діяльності з задоволенням представляємо висококласну продукцію GRIFFON - HUNTER.

    ГРІФФОН являється найбільшим виробником сейфів в Україні. Широта асортименту GRIFFON заслуговує окремої поважної згадки - більше 500 моделей сейфів різного призначення. До безперечних достоїнств організації роботи ГРІФФОН слід віднести постійну наявність 250 моделей сейфів на складі. Таким чином, в більшості випадків, потреба замовника в конкретному сейфі GRIFFON може бути задоволена в найкоротші терміни. Під бренд HUNTER зібрана бюджетна лінійка збройових сейфів, під брендом GRIFFON - більш складні та дорогі моделі. Дуже часто під словами бюджетний товар, хочуть замаскувати низькоякісну продукцію - мовляв, що ви хочете за такі гроші. В даному випадку це зовсім не так. У контексті опису бренду HUNTER під словами бюджетні сейфи слід розуміти, що вони дешевші, ніж сейфи GRIFFON, не сертифіковані як зламостійкі, або вогнестійкі сейфи, але є відмінними сейфами, які повністю відповідають всім вимогам МВС України для зберігання вогнепальної зброї. При цьому за більшістю технічних характеристик та якості виконання, сейфи ХАНТЕР істотно перевершують існуючі вітчизняні та імпортні аналоги.

    З першого дня появи на ринку, сейфи HUNTER привернули увагу покупців. Вони мають високу якість і, що не менш важливо, перекривають більшу частину діапазону споживчого попиту за функціональним призначенням і технічними характеристиками.

    Спільною рисою всіх сейфів ХАНТЕР являється їх висока надійність. Їх також об'єднує естетичний зовнішній вигляд і оптимальне співвідношення ціни та якості.

    Особливості організації виробництва сейфів GRIFFON та HUNTER

    Головний виробничий майданчик GRIFFON та HUNTER розташовується в м. Ніжині. Це виробництво сейфів являється найбільшим в Україні. Тому організація всіх технологічних процесів базується на самому передовому Європейському досвіді. Підприємство має власне конструкторське бюро. На різних ділянках роботи трудиться близько 500 співробітників.

    Для забезпечення надійного процесу виробництва сейфів ГРІФФОН та ХАНТЕР, бездоганно вирішені питання постачання. Всі матеріали та комплектуючі проходять ретельний вхідний контроль. Перевірці підлягають також і супровідні документи (сертифікати якості, протоколи випробувань тощо) та фактичні характеристики матеріалів. Це безперервний процес, який забезпечує безперебійність виробничого циклу.

    Для зменшення впливу людського фактору в виробничий процес включені тільки високопродуктивні та високоточні методи обробки металу - лазерна різка, штампування, автоматичні фарбувальні лінії і т.д. В якості захисного декоративного покриття використовується полімерне порошкове покриття. Остаточне приймання готових сейфів ХАНТЕР, їх упаковка та відправлення споживачам відбувається з використанням новітніх досягнень систем контролю якості та логістики. Упаковка сейфів HUNTER дозволяє відправляти їх іногороднім споживачам будь-яким видом транспорту.

    Для замикання сейфів ХАНТЕР використовуються ключові, електронні та механічні кодові замки кращих Європейських виробників.

    Широкий модельний ряд мисливських сейфів ХАНТЕР дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель необхідного розміру. Для патронів передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються додатковими замками. Щоб не пошкодити зброю, всередині сейфів ХАНТЕР передбачені підствольники та ложементи. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основним призначенням збройового сейфа.

    Бренди HUNTER та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи HUNTER - це завжди гарантована якість. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник банківських сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів ХАНТЕР по всій Україні. При цьому, кожному роздрібному покупцеві гарантований індивідуальний підхід і максимум уваги.

  • Сейфи MDTB

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», із задоволенням представляє Вам бренд MDTВ. Дана сторінка сайту створена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи MDTВ, пропоновані на ринку України. Вони мають різне призначення, технічні характеристики, способи замикання та монтажу. Об'єднує ці сейфи головне - бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва і контролю якості готової продукції.

    Чому вибирають MDTВ

    MDTВ - це німецький бренд. На цій фразі можна було б закінчити уявлення. Вже давно стали загальними словосполучення: «німецька якість», «німецький автомобіль», «круппівська сталь» і т.д. Тобто щодо продукції машинобудування і металообробки слово «німецький» - означає найкращий, найякісніший, найнадійніший.

    Може здатися, що сейфи MDTВ широко представлені на ринку України. Однак це не зовсім так. Асортимент сейфів MDTВ значно ширше. В Україні, практично не представлено банківський напрям продукції, ексклюзивні сейфи та замовні вироби. Однак, навіть той відносно не великий перелік сейфів, який представлений на нашому ринку, вражає і за останнє десятиліття придбав надзвичайну популярність. Такий успіх цілком заслужений. Виробники рідко хвалять один одного. Тому можете повірити фахівцям ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», які більше 20 років займаються виробництвом банківських сейфів, що MDTВ - це дуже хороша продукція.

    За функціональним призначенням і технічними характеристиками модельні ряди сейфів MDTV позначаються наступним чином:

    • VEGA - вбудовані;
    • ES, EK - для дому та офісу;
    • ВASTION-M, FORT-M, BANKER-M, BURGAS-M - зламостійкі серії сейфів.

    Зараз сейфи під брендом MDTВ поставляються в десятки країн світу. Офіційні представництва MDTВ є в країнах ЄС та СНД.

    Висока якість сейфів MDTВ досягається мінімізацією впливу людського фактора на кінцевий продукт. Максимально використовується роботизація та автоматизація виробничих процесів. Такий підхід визначає ще одна перевага сейфів MDTВ - оптимальне співвідношення ціни та якості продукції.

    Окремо слід сказати про замки. MDTВ використовує виключно замки високої безпеки. Не залежно від способу відкриття - поворотом ключа, набором електронного коду, або обертанням механічного лімба, всі замки забезпечують рівень захисту, відповідно до класу сейфа.

    Особливості організації виробництва сейфів MDTВ

    Виробництво сейфів MDTВ являється зразковим, навіть за мірками Європейського Союзу. Можна тільки повчитися у них організації всіх технологічних процесів.

    Починаючи від питань постачання з повним вхідним контролем матеріалів, і закінчуючи прийманням готової продукції та упаковкою, все підпорядковано одній меті - створення та доставка споживачеві якісних і надійних сейфів.

    У безперервний виробничий процес включені тільки високопродуктивні та високоточні методи обробки металу - лазерна різка, холодне штампування, автоматичні фарбувальні лінії і т.д. В якості захисного декоративного покриття використовується стійке полімерне порошкове покриття.

    Підтвердження характеристик сейфів MDTВ

    Колись давно, в Німеччині існував стандарт на виробництво зламостійких сейфів, який чітко визначав їх конструкцію для кожного класу. Звучало це приблизно так: для виробництва сейфа певного класу необхідно взяти метал такої - то марки і товщини та зварити його зазначеним способом. Внутрішні обсяги стінок наповнити таким - то заповнювачем, з'єднавши його зі сталевою обичайкою зазначеним способом і т. д. Таким чином, держава боролася за якість продукції. Сейфи одного класу відрізнялися між собою тільки дизайном та розмірами. Конструкції їх при цьому були максимально близькі. Зараз все виглядає зовсім інакше. Стандарти Європейського Союзу дають повну свободу виробникам сейфів у виборі конструкцій і матеріалів сейфів. Головне, щоб сейфи пройшли необхідний набір випробувань та відповідали заявленому класу. І ось тут поняття бренду та довіри до нього виходить на перший план.

    Умовно всі представлені в Україні сейфи можна розділити на дві великі групи:

    • сейфи з регламентованими захисними характеристиками.
    • сейфи, що випускаються відповідно до внутрішніх, або відомчих нормативних документів.

    В цьому плані сейфи MDTВ не являються винятками. Їх високі захисні властивості підтверджені сертифікатами відповідності Європейського Союзу. Зламостійкі сейфи MDTВ мають класи опору з 1-го по 5-ий.

    Лінійка збройових сейфів MDTВ відповідає вимогам МВС України. Широкий модельний ряд дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель, відповідну висоті та кількості одиниць зберігаємої зброї. Для патронів передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються ключовими замками. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основним призначенням збройового сейфа.

    Лінійки меблевих та стінових сейфів MDTВ дозволяють покупцеві гарантовано вибрати потрібний йому розмір та спосіб замикання.

    Бренди MDTВ та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи MDTВ - це завжди гарантована якість та надійність. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник банківських сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів MDTV по всій Україні. І звичайно, кожному покупцеві гарантований індивідуальний підхід, максимум уваги і облік всіх побажань.

  • Сейфи Safetronics (Сейфтронікс)

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» із задоволенням представляє Вам бренд SAFEtronics (СЕЙФТРОНІК). Дана сторінка сайту створена для зручності покупців. Тут представлено більшість сейфів СЕЙФТРОНІК, які пропонуються на ринку України. Вони мають різне призначення, технічні характеристики, способи замикання та монтажу. Об'єднує ці сейфи головне - бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва і контролю якості готової продукції.

    Історія бренду SAFEtronics

    Протягом 60 - річної історії, компанія ZVT a. s. Banska Bystrica виробляла телекомунікаційну техніку, компоненти для телевізійних мереж, контрольну та обчислювальну техніку. Причому виробництво компанії завжди базувалося на власних виробничих потужностях.

    Компанія пройшла різні види перетворення, останнє з яких завершилося в 1993 році, коли компанія була перетворена в кілька акціонерних товариств, кожне з яких мало свою спеціалізацію.

    Починаючи з 1994р., шляхом трансформації і спеціалізації, поступово виникли виробничі та торгівельні фірми: Safetronics a.s Banská Bystrica, ZVT TRAEDING a.s. B.Bystrica, ZVT-PRINT a.s B.Bystrica, ZVT-FONAR a.s B.Bystrica a ZVT-PREVIS a.s B.Bystrica.

    В рамках своєї підприємницької діяльності компанія Safetronics a.s Banská Bystrica спеціалізувалася на металообробному виробництві. Основною виробничою діяльністю являється виробництво сейфів, збройових шаф та сейфів, перші зразки яких з'явилися в 1992 році. У 1993 році в Швейцарії була придбана ліцензія на виготовлення сейфів з електронними замками оригінальної конструкції.

    2004 РІК. З метою зміцнення присутності на ринку країн СНД, у вільній економічній зоні в м. Брест було організовано виробництво Сайф - ІЗАО "Сейфтронікс-Б". Засновником ІЗАО "Сейфтронікс-Б" являється акціонерне товариство Safetronics a.s Banská Bystrica - Словацька республіка. Така форма виробництва дозволила уникнути митних зборів на продукцію торгової марки SAFEtronics і тим самим пропонувати конкурентну ціну на продукцію на ринку країн СНД.

    2008 РІК. Керівниками компанії було вжито заходів щодо реалізації програми спрямованої на поліпшення секретності зламостійких сейфів SAFEtronics. Впровадження в процес виробництва технології ACD (Application of the Confidential Design) дозволило збільшити кількість зафіксованих невдалих спроб розтину на 29% в порівнянні з аналогічним періодом до впровадження програми. Дані надані головним офісом компанії Safetronics a.s Banská Bystrica на підставі статистики 2010-2012 років.

    2008 РІК. Налагоджено випуск нової лінійки сейфів серії NTL. Пропонуючи широкий асортимент типорозмірів, комбінацій замків та новий сучасний дизайн, вдалося закріпитися на ринку обладнання для офісу.

    2009 РІК. Історично склалося що сейфи SAFEtronics з електронними замками обладнано додатковим ключем, який вкрай необхідний якщо забутий код, немає необхідності в терміновому порядку звертатися до сервісного центру, для розтину сейфа. Використовуючи ключ аварійного відкриття, вдається уникнути проблем зі швидким доступом власника до вмісту сейфа. Такий додатковий сервіс дуже зручний, але для клієнтів бажаючих мати замок без додаткового аварійного ключа були розроблені сейфи з електронним замком і виведенням на лицьову панель контактів для підведення живлення.

    2013 РІК. Нові моделі сейфів пройшли сертифікацію в Словаччині по EN 1143-1 (зламостійкі). Компанія має власне конструкторське бюро і дослідницький відділ, а вироби захищені зареєстрованим товарним знаком SAFEtronics®.

    Чому обирають SAFEtronics

    Бренд СЕЙФТРОНІК досить широко представлений на ринку України і за останнє десятиліття придбав надзвичайну популярність. Такий успіх цілком заслужений. Виробники рідко хвалять один одного. Тому можете повірити фахівцям ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», які більше 20 років займаються виробництвом банківських сейфів, що SAFEtronics - це чудова продукція.

    В Україні представлені наступні модельні ряди сейфів СЕЙФТРОНІК:

    • зламостійкі сейфи СЕЙФТРОНІК,
    • вогнестійкі сейфи СЕЙФТРОНІК,
    • вогнезламостійкі сейфи СЕЙФТРОНІК,
    • меблеві сейфи СЕЙФТРОНІК,
    • збройові сейфи СЕЙФТРОНІК,
    • готельні сейфи СЕЙФТРОНІК,
    • сейфи СЕЙФТРОНІК для монтажу в стіну.

    Продукція SAFEtronics® представлена на ринках Чеської Республіки, Словацької Республіки, України, Білорусії, Росії, Польщі, Угорщини, Сербії, Словенії та інших країнах Європи. SAFEtronics® являється міжнародною зареєстрованою торговою маркою.

    Для зменшення логістичних витрат, виробничі потужності наближені до місць найбільшого попиту. Для всіх виробничих майданчиків встановлені єдині правила організації серійного виробництва сейфів SAFEtronics та приймання готової продукції. Найвища якість всіх сейфів SAFEtronics досягається мінімізацією впливу людського фактору на кінцевий продукт - всі підприємства - виробники максимально використовують роботизацію виробничого процесу. Такий підхід визначає ще одна перевага сейфів SAFEtronics - оптимальне співвідношення ціни та якості продукції.

    Особливості організації виробництва сейфів SAFEtronics

    Для забезпечення надійного процесу виробництва сейфів СЕЙФТРОНІК, бездоганно вирішені питання постачання. Всі матеріали і комплектуючі проходять ретельний вхідний контроль. Перевірці підлягають і супровідні документи (сертифікати якості, протоколи випробувань тощо), і фактичні характеристики матеріалів. Це безперервний процес, який забезпечує безперебійність виробничого циклу.

    У безперервний виробничий процес включені тільки високопродуктивні та високоточні методи обробки металу - лазерна різка, холодне багатоходове штампування, автоматичні фарбувальні лінії і т.д.

    Остаточне приймання готових сейфів СЕЙФТРОНІК, їх упаковка та відправлення споживачам відбувається з використанням останніх досягнень систем контролю якості та логістики.

    Підтвердження характеристик сейфів SAFEtronics

    Умовно всі представлені в Україні сейфи можна розділити на дві великі групи:

    • сейфи з регламентованими захисними характеристиками;
    • сейфи, що випускаються відповідно до внутрішніх, або відомчих нормативних документів.

    В цьому плані сейфи СЕЙФТРОНІК не є винятками. До честі вогнестійких, зламостійких, вогнезламостійких сейфів та металевих шаф SAFEtronics треба відзначити, що їх високі захисні властивості підтверджені сертифікатами відповідності Європейського Союзу і країни виробника. Зламостійкі сейфи СЕЙФТРОНІК мають класи опору з 1-го по 5-ий. Вогнестійкі сейфи SAFEtronics можуть протистояти небезпечним факторам пожежі від 30 до 60 хвилин. Вогнезламостійкі сейфи об'єднують в собі обидві захисні характеристики.

    Для замикання сейфів СЕЙФТРОНІК використовуються ключові, електронні та механічні кодові замки кращих Європейських виробників. При цьому основною родзинкою, звичайно являються електронні замки.

    Лінійка збройових сейфів SAFEtronics відповідає вимогам МВС. Широкий модельний ряд дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель, відповідну висоті та кількості одиниць зберігаємої зброї. Для патронів передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються ключовими замками. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основним призначенням збройового сейфа. Зламостійкі характеристики збройових сейфів дозволяють зберігати в них документи та цінності.

    Лінійки меблевих, готельних і стінових сейфів SAFEtronics дозволяють покупцеві гарантовано вибрати потрібний йому розмір та спосіб замикання.

    Бренди VALBERG та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи SAFEtronics - це завжди гарантована якість. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник банківських сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів СЕЙФТРОНІК по всій Україні.

  • Сейфи TECHNOMAX (Техномакс)

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ» із задоволенням представляє Вам бренд TECHNOMAX (ТЕХНОМАКС). Ця сторінка сайту призначена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи ТЕХНОМАКС, які пропонуються на ринку України. Вони мають різне призначення, технічні характеристики, способи замикання та монтажу. Об'єднує ці сейфи головне – бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва та контролю якості готової продукції.

    Чому вибирают TECHNOMAX

    Бренд ТЕХНОМАКС представлений на ринку України досить великою кількістю моделей. Здається, що це вичерпна лінійка виробника. Але це зовсім не так. TECHNOMAX – це Італійський бренд. Асортимент цього європейського виробника надзвичайно широкий. Він перекриває практично весь діапазон необхідних споживачеві захисних характеристик та призначень.

    Сейфи TECHNOMAX з'явилися в Україні понад 10 років тому і були представлені переважно сейфами для монтажу в стіну. Перше, що кидалося у вічі клієнтам – це надзвичайно надійна передня панель сейфа, в якій двері та корпус стикуються без зазорів, що унеможливлює використання важільних інструментів для злому. Вже тоді сейфи ТЕХНОМАКС набули надзвичайної популярності. Такий успіх цілком заслужений. Виробники рідко хвалять один одного. Тому можете повірити спеціалістам ТОВ «Банкспецзахист», які понад 20 років займаються виробництвом банківських сейфів, що TECHNOMAX – це чудова продукція.

    Після того, як стінові сейфи ТЕХНОМАКС привернули увагу, в Україну почали завозитися й інші моделі сейфів. Всі сейфи TECHNOMAX мають високу якість і, що не менш важливо, перекривають більшу частину діапазону споживчого попиту за функціональним призначенням та технічними характеристиками. В Україні представлені наступні модельні ряди сейфів TECHNOMAX:

    • зламостійкі сейфи ТЕХНОМАКС,
    • вогнестійкі сейфи ТЕХНОМАКС,
    • вогневзламостійкі сейфи ТЕХНОМАКС,
    • меблеві сейфи ТЕХНОМАКС,
    • збройові сейфи ТЕХНОМАКС,
    • готельні сейфи ТЕХНОМАКС,
    • бухгалтерські сейфи ТЕХНОМАКС,
    • сейфи ТЕХНОМАКС для монтажу в стіну.

    Зараз сейфи під брендом TECHNOMAX поставляються до десятків країн світу. Офіційні представництва TECHNOMAX є у країнах ЄС та на пострадянському просторі. Найвища якість всіх сейфів TECHNOMAX досягається мінімізацією впливу людського фактора на кінцевий продукт – всі підприємства-виробники максимально використовують роботизацію виробничого процесу. Такий підхід визначає ще одну перевагу сейфів TECHNOMAX – оптимальне співвідношення ціни та якості продукції.

    Дизайн сейфів TECHNOMAX

    Сейфи ТЕХНОМАКС – це рідкісне поєднання чудових захисних характеристик та приголомшливого зовнішнього вигляду. Італія багато років являється світовим лідером у дизайні. Італійська школа дизайну охоплює всі напрямки промислового виробництва. Усі відомі автомобільні концерни залучають до розробки своїх пілотних проектів італійських дизайнерів. Аналогічна ситуація у легкій промисловості, виробництві взуття, розробці меблів, приладів освітлення, архітектурі, будівництві і т. д. Тому не варто дивуватися, що сейфи ТЕХНОМАКС випереджають своїх конкурентів у питаннях естетики.

    Всі сейфи TECHNOMAX красиві, але окремо не можна не висловити слова захоплення на адресу сейфів ТЕХНОМАКС з декоративним оздобленням деревом. Технічні рішення, що використовуються при цьому, дивують навіть фахівців. Зробити дерев'яні панелі з масивного матеріалу посильно та іншим виробникам. Але TECHNOMAX декорує сейфи тонкою деревиною, яка виглядає витончено, не займає зайвого місця у приміщенні та не потребує збільшення довжини ключів.

    Особливості організації виробництва сейфів TECHNOMAX

    Виробництво сейфів ТЕХНОМАКС являється одним з найбільших у Європі серед сейфів небанківського призначення. Тому організація всіх технологічних процесів базується на найкращих зразках світового досвіду.

    Для забезпечення надійного процесу виробництва сейфів ТЕХНОМАКС бездоганно вирішено питання постачання. Усі матеріали та комплектуючі проходять ретельний вхідний контроль. Перевіряють і супровідні документи (сертифікати якості, протоколи випробувань тощо), і фактичні характеристики матеріалів. Це безперервний процес, що забезпечує безперебійність виробничого циклу. У виробничому процесі використовуються тільки високопродуктивні та високоточні методи обробки металу – лазерне різання, холодне багатоходове штампування, автоматичні фарбувальні лінії тощо.

    Як захисне декоративне покриття використовується полімерне порошкове покриття. Підготовка поверхні металу, фосфатування, нанесення порошку в електростатичному полі та спікання відбувається конвеєрним способом. Надзвичайно гармонійне поєднання кольорів створює незабутнє враження.

    Остаточне приймання готових сейфів TECHNOMAX, їхнє упакування та відправлення споживачам відбувається з використанням останніх досягнень систем контролю якості та логістики.

    Підтвердження характеристик сейфів TECHNOMAX

    Умовно всі представлені в Україні сейфи TECHNOMAX можна розділити на великі групи:

    • сейфи з регламентованими захисними характеристиками;
    • сейфи, що випускаються відповідно до внутрішніх або відомчих нормативних документів.

    У цьому плані сейфи ТЕХНОМАКС є винятками. До честі вогнестійких, зламостійких, вогнезламостійких сейфів та металевих шаф TECHNOMAX слід зазначити, що їхні високі захисні характеристики підтверджені сертифікатами відповідності Європейського Союзу. Зламостійкі сейфи ТЕХНОМАКС мають підтверджені класи опору. Вогнестійкі сейфи TECHNOMAX можуть протистояти небезпечним факторам пожежі від 30 до 60 хвилин. Вогнезламостійкі сейфи поєднують у собі обидві захисні властивості.

    Для замикання сейфів ТЕХНОМАКС використовуються ключові, електронні та лімбові замки найкращих Європейських виробників.

    Лінійка сейфів зброї TECHNOMAX відповідає вимогам МВС України. Широкий модельний ряд дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель, що відповідає висоті та кількості одиниць зброї, що зберігається. Для набоїв передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються ключовими замками. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основному призначенню сейфа зброї.

    Лінійки меблевих, готельних та стінових сейфів TECHNOMAX дозволяють покупцю гарантовано вибрати потрібний йому розмір та спосіб замикання.

    Бренди TECHNOMAX та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи TECHNOMAX – це завжди гарантована якість. Постає питання, чому їх краще купувати у підприємства Банкспецзахист. Відповідь проста – ціни скрізь однакові, але Банкспецзахист - це вітчизняний виробник банківських сейфів із багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших можливих продавців фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, за потреби, доставку та встановлення сейфів ТЕХНОМАКС по всій Україні.

  • Сейфи Valberg (Валберг)

    ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», із задоволенням представляє Вам бренд VALBERG (Валберг). Дана сторінка сайту створена для зручності покупців. Тут представлені всі сейфи Валберг, пропоновані на ринку України. Вони мають різне призначення, технічні характеристики, способи замикання та монтажу. Об'єднує ці сейфи головне - бренд виробника, що має на увазі єдиний підхід до організації виробництва і контролю якості готової продукції.

    Чому вибирають VALBERG

    Бренд Валберг широко представлений на ринку України і за останнє десятиліття придбав надзвичайну популярність. Такий успіх цілком заслужений. Виробники рідко хвалять один одного. Тому можете повірити фахівцям ТОВ «БАНКСПЕЦЗАХИСТ», які більше 20 років займаються виробництвом банківських сейфів, що VALBERG - це чудова продукція

    У наш час поняття країни - виробника продукції машинобудування втратило первісне значення. Найбільші світові виробники взаємно об'єднуються, або поглинають підприємства конкурентів. Складно розібратися, хто є кінцевим бенефіціаром в кожному конкретному випадку. Для зменшення логістичних витрат, заводи будуються за принципом наближення продукції до конкретних ринків збуту. Україна - це дуже об'ємний ринок, за який борються відомі світові бренди. Перші сейфи Валберг, які з'явилися в Україні, були привезені з Росії. Зараз вони завозяться до нас з Болгарії. Там же розташовується їх виробництво. Сейфи VALBERG швидко привернули увагу покупців. Вони мають високу якість і, що не менш важливо, перекривають більшу частину діапазону споживчого попиту за функціональним призначенням та технічними характеристиками. В Україні представлені наступні модельні ряди сейфів VALBERG:

    • зламостійкі сейфи Валберг,
    • вогнестійкі сейфи Валберг,
    • вогнезламостійкі сейфи Валберг,
    • меблеві сейфи Валберг,
    • збройові сейфи Валберг,
    • готельні сейфи Валберг,
    • бухгалтерські сейфи Валберг,
    • архівні металеві шафи Валберг,
    • вогнестійкі шафи сейфового типу Валберг,
    • вогнестійкі металеві шафи для зберігання Валберг,
    • сейфи Валберг для монтажу в стіну,
    • файлові металеві шафи Валберг.

    Особливості організації виробництва сейфів VALBERG

    Зараз сейфи під брендом VALBERG поставляються в десятки країн світу. Офіційні представництва VALBERG є в країнах ЄС, СНД та США. Для зменшення логістичних витрат, виробничі потужності наближені до місць найбільшого попиту. Для всіх виробничих майданчиків встановлені єдині правила організації серійного виробництва сейфів VALBERG і приймання готової продукції. Найвища якість всіх сейфів VALBERG досягається мінімізацією впливу людського фактора на кінцевий продукт - всі підприємства - виробники максимально використовують роботизацію виробничого процесу. Такий підхід визначає ще одна перевага сейфів VALBERG - оптимальне співвідношення ціни та якості продукції.

    Виробництво сейфів Валберг являється найбільшим в Європі. Тому організація всіх технологічних процесів базується на кращих зразках світового досвіду.

    Для забезпечення надійного процесу виробництва сейфів Валберг, бездоганно вирішені питання постачання. Всі матеріали і комплектуючі проходять ретельний вхідний контроль. Перевірці підлягають і супровідні документи (сертифікати якості, протоколи випробувань тощо), а також фактичні характеристики матеріалів. Це безперервний процес, який забезпечує безперебійність виробничого циклу.

    У безперервний виробничий процес включені тільки високопродуктивні і високоточні методи обробки металу - лазерна різка, холодне багатоходове штампування, автоматичні фарбувальні лінії і т.д. В якості захисного декоративного покриття використовується стійке полімерне порошкове покриття. Підготовка поверхні металу, фосфатування, нанесення порошку в електростатичному полі та спікання відбувається конвеєрним способом.

    Остаточне приймання готових сейфів VALBERG, їх упаковка та відправлення споживачам відбувається з використанням останніх досягнень систем контролю якості та логістики.

    Підтвердження характеристик сейфів VALBERG

    Умовно всі представлені в Україні сейфи можна розділити на дві великі групи:

    • сейфи з регламентованими захисними характеристиками;
    • сейфи, що випускаються відповідно до внутрішніх або відомчих нормативних документів.

    В цьому плані сейфи Валберг не являються винятками. До честі вогнестійких, зламостійких, вогнезламостійких сейфів та металевих шаф VALBERG треба відзначити, що їх високі захисні властивості підтверджені сертифікатами відповідності Європейського Союзу та країни виробника. Зламостійкі сейфи Валберг мають класи опору з 1-го по 5-ий. Вогнестійкі сейфи VALBERG можуть протистояти небезпечним факторам пожежі від 30 до 60 хвилин. Вогнезламостійкі сейфи об'єднують в собі обидві захисні характеристики.

    Для замикання сейфів Валберг використовуються ключові, електронні кодові та лімбові замки кращих Європейських виробників.

    Лінійка збройових сейфів VALBERG відповідає вимогам МВС України. Широкий модельний ряд дозволяє будь-якому покупцеві вибрати модель, відповідну до висоти та кількості одиниць зберігаємої зброї. Для патронів передбачаються окремі внутрішні відсіки, що закриваються ключовими замками. Кількість і тип замків на зовнішніх дверях завжди відповідає основним призначенням збройового сейфа.

    Лінійки меблевих, готельних та стінових сейфів VALBERG дозволяють покупцеві гарантовано вибрати потрібний йому розмір та спосіб замикання.

    Бренди VALBERG та БАНКСПЕЦЗАХИСТ

    Сейфи VALBERG - це завжди гарантована якість та надійність. Виникає питання, чому їх краще купувати у підприємства БАНКСПЕЦЗАХИСТ. Відповідь проста - ціни скрізь однакові, але БАНКСПЕЦЗАХИСТ - це вітчизняний виробник банківських сейфів з багаторічним досвідом. На відміну від більшості інших потенційних продавців, фахівці підприємства знаходяться «глибоко в темі». Вам допоможуть не тільки зробити правильний вибір конкретної моделі, а й організують, при необхідності, доставку та встановлення сейфів VALBERG по всій Україні.

на сторінку
  • 45 340 грн

    Розміри, мм: 1950х930х520
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 143
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: 2-ключових класу А
    Кількість полиць: 4
    Товщина захисного шару корпуса та дверей-40 мм
    Товщина дверей-60 мм.

  • 45 600 грн

    Розміри, мм: 906х500х500
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 350
    Клас зламостійкості: II по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: ключовий (клас А)
    Касове відділення: з ключовим замком
    Кількість полиць: 1
    Товщина захисного шару корпусу та...

  • 46 800 грн

    Розміри, мм: 1650х570х450
    Клас зламостійкості: I по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Макс. висота зброї-1300 мм
    Тип замка: електронний кодовий (клас В)
    Кількість рушниць, шт: 8
    Відсік для патронів: з ключовим замком
    Полиця, шт: 1
    Вага, кг: 251
    Товщина захисного шару...

  • 46 800 грн

    Розміри, мм: 1950х930х520
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 143
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: електронний кодовий класуВ
    Кількість полиць: 4
    Товщина захисного шару корпуса та дверей-40 мм
    Товщина дверей-60 мм.

  • 49 980 грн

    Розміри, мм: 1950х930х510
    Макс. висота зброї-1450 мм
    Тип замка: 2-ключових (клас VDS 1)
    Кількість зброї, шт: 10
    Відсік для патронів: 3
    Полиця, шт: 4
    Вага, кг: 300
    Товщина сталі корпуса та дверей-2 мм.
    Товщина дверей-50 мм.

  • 50 320 грн

    Розміри, мм: 1727х711х581 
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 370
    Клас вогнестійкості: LFS 60P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: кодовий механічний та ключовий
    Касове відділення: з ключовим замком
    Кількість полиць: 3
    Товщина захисного шару корпусу-52 мм
    Товщина дверей-77 мм.

  • 55 238 грн

    Габаритні розміри, мм: 489х342х381
    Вага, кг: 40
    Тимчасова затримка: 99 хв.
    Прорізи: 1
    Подача банкнот: покупюрно
    Кеш-бокс: 1200 купюр
    Керуючий комп'ютер: зовнішній
    Тип замка: електронний кодовий

  • 56 700 грн

    Розміри, мм: 1275х711х581
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 250
    Клас вогнестійкості: LFS 60P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: ключовий сейфовий-2 шт
    Касове відділення: з ключовим замком
    Кількість полиць: 2
    Товщина захисного шару корпусу-52 мм
    Товщина дверей-77 мм.

  • 56 700 грн

    Розміри, мм: 1650х880х450
    Клас зламостійкості: I по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Макс. висота зброї-1300 мм
    Тип замка: ключовий (клас А)
    Кількість рушниць, шт: 14
    Відсік для патронів: з ключовим замком
    Полиця, шт: 1
    Вага, кг: 341
    Товщина захисного шару корпусу та...

  • 57 000 грн

    Розміри, мм: 1512х560х540 
    Макс. висота зброї-1420 мм.
    Тип замка: електронний кодовий (клас VDS 2)
    Кількість рушниць, шт: 10
    Відсік для патронів: 1
    Полиця, шт: 4 < br />Вага, кг: 180
    Товщина сталі корпусу-3 мм
    Товщина сталі дверей-6 мм
    Товщина дверей-65 мм.

  • 57 600 грн

    Розміри, мм: 1275х711х581
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 250
    Клас вогнестійкості: LFS 60P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: кодовий електронний та ключовий
    Касове відділення: з ключовим замком
    Кількість полиць: 2
    Товщина захисного шару корпусу-52 мм
    Товщина дверей-77 мм.

  • 58 800 грн

    Розміри, мм: 1650х880х450
    Клас зламостійкості: I по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Макс. висота зброї-1300 мм
    Тип замка: електронний кодовий (клас В)
    Кількість рушниць, шт: 14
    Відсік для патронів: з ключовим замком
    Полиця, шт: 1
    Вага, кг: 341
    Товщина захисного шару...

  • 59 400 грн

    Розміри, мм: 1650х850х450
    Клас зламостійкості: I по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Макс. висота зброї-1300 мм
    Тип замка: ключовий (клас А)
    Кількість рушниць, шт: 5
    Відсік для патронів: з ключовим замком
    Полиця, шт: 3
    Вага, кг: 335
    Товщина захисного шару корпусу та...

  • 59 940 грн

    Розміри, мм: 1712х835х520
    Клас зламостійкості: S1 по EN 14450
    Макс. висота зброї-1350 мм
    Тип замка: електронний кодовий (клас VDS 2)
    Кількість рушниць, шт: 8
    Відсік для патронів: 1
    Полиця, шт: 6
    Вага, кг: 207
    Товщина сталі корпусу та дверей-3 мм.
    Товщина дверей-75 мм.

  • 60 228 грн

    Розміри, мм: 1335х701х580 
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 390
    Клас зламостійкості: II по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 60P по ДСТУ EN 15659
    Касове відділення: з ключовим замком
    Кількість полиць: 2
    Тип замка: кодовий механічний (клас В)
    Товщина бічних стінок-77 мм...

  • 60 300 грн

    Розміри, мм: 1400х711х581
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 310
    Клас вогнестійкості: LFS 60P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: ключовий сейфовий-2 шт
    Касове відділення: з ключовим замком
    Кількість полиць: 2
    Товщина захисного шару корпусу-52 мм
    Товщина дверей-77 мм.

  • 61 200 грн

    Розміри, мм: 1650х850х450
    Клас зламостійкості: I по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Макс. висота зброї-1300 мм
    Тип замка: електронний кодовий (клас В)
    Кількість рушниць, шт: 5
    Відсік для патронів: з ключовим замком
    Полиця, шт: 3
    Вага, кг: 335
    Товщина захисного шару...

  • 61 800 грн

    Розміри, мм: 1400х711х581 
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 310
    Клас вогнестійкості: LFS 60P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: кодовий електронний та ключовий
    Касове відділення: з ключовим замком
    Кількість полиць: 2
    Товщина захисного шару корпусу-52 мм
    Товщина дверей-77 мм.

  • 69 900 грн

    Розміри, мм: 2000х1000х600
    Макс. висота зброї-1450 мм
    Тип замка: 2-ключових (клас VDS 1)
    Кількість зброї, шт: 20
    Вага, кг: 300
    Товщина сталі корпусу-3 мм
    Товщина сталі дверей-6 мм
    Товщина дверей-95 мм.

  • 71 760 грн

    Розміри, мм: 1488х600х600
    Клас зламостійкості: II по ДСТУ EN 1143-1
    Клас вогнестійкості: LFS 30P по ДСТУ EN 15659
    Макс. висота зброї-1360 мм
    Тип замка: ключовий (клас VDS 1)+кодовий механічний (клас VDS 1)
    Кількість рушниць, шт: 5
    Відсік для патронів : 1
    Кількість полиць: 3
    Вага, кг: 430
    Товщина...

  • 72 900 грн

    Розміри, мм: 1727х711х581
    без урахування виступаючих частин (ручки, петлі, замки)
    Вага, кг: 370
    Клас вогнестійкості: LFS 60P по ДСТУ EN 15659
    Тип замка: ключовий сейфовий-2 шт
    Касове відділеня: з ключовим замком
    Кількість полиць: 3
    Товщина захисного шару корпусу-52 мм
    Товщина дверей-77 мм.

  • 72 990 грн

    Розміри, мм: 1512х700х370
    Макс. висота зброї-1450 мм
    Тип замка: електронний кодовий (клас VDS 2)
    Кількість рушниць, шт: 6
    Відсік для патронів: 2
    Полиця, шт: 3
    Вага, кг: 172
    Товщина броньованого скла, мм: 25
    Товщина сталі корпусу та дверей-3 мм
    Товщина дверей-65 мм.

  • 72 990 грн

    Розміри, мм: 1512х700х370
    Макс. висота зброї-1450 мм
    Тип замка: електронний кодовий (клас VDS 2)
    Кількість рушниць, шт: 6
    Відсік для патронів: 2
    Полиця, шт: 4
    Вага, кг: 172
    Товщина броньованого скла, мм: 25
    Товщина сталі корпусу та дверей-3 мм
    Товщина дверей-65 мм.

  • 72 990 грн

    Розміри, мм: 1512х700х370
    Макс. висота зброї-1450 мм
    Тип замка: електронний кодовий (клас VDS 2)
    Кількість рушниць, шт: 6
    Відсік для патронів: 2
    Полиця, шт: 6
    Вага, кг: 172
    Товщина броньованого скла, мм: 25
    Товщина сталі корпусу та дверей-3 мм
    Товщина дверей-65 мм.

Показані 889 - 912 із 934 пунктів
ТОП