Фільтр

Ціна

2300 грн - 235010 грн

Висота габаритна (мм)

165 - 2010

Ширина габаритна (мм)

195 - 1365

Глибина габаритна (мм)

120 - 660

Максимальна висота (довжина) зброї (мм)

165 - 1515

Кількість ящиків

Сейфи для зброї (збройові)

Підкатегорії

  • Зламостійкі сейфи для зброї
  • Мисливські сейфи для зброї

    Підприємство Банкспецзахист пропонує купити сейфи для рушниці технічні особливості яких дозволяють зберігати мисливську зброю у кількості від 2 до 18 одиниць та загальною довжиною від 750 до 1450 мм.

    За своїми характеристиками сейфи для рушниць розподіляються на такі категорії:

    • Недорогі сейфи для мисливської зброї;
    • Зламостійкі сейфи для мисливської зброї;
    • Елітні сейфи для мисливської зброї.

    Основні особливості сейфів для мисливської зброї

    Що може допомогти підібрати кращий мисливський сейф для зброї? Звісно знання основних особливостей таких виробів.

    Ми рекомендуємо ознайомитись з технічними характеристиками виробів перед тим як купити сейф для мисливської зброї. Також не менш важливо звернути увагу на конструкцію корпусу сейфа.

    В асортименті нашого сайту представлені збройові сейфи, корпус яких виготовлено із якісного металу належної товщини. Завдяки цьому є можливість купити мисливський сейф недорого та високої якості.

    Також при виборі сейфу, необхідно звертати увагу на наявність однакової товщини стінок корпусу та дверей, такі сейфи для зберігання мисливських рушниць мають підвищений рівень надійності.

    Ви можете у нас купити мисливський сейф, оснащений ключовим механічним замком, электронным кодовым або з комбінацією цих типів замків. Надійність та рівень захисту не залежить від виду замка – рівень секретності замка завжди відповідає рівню захисту корпусу сейфа.

    Купити мисливський сейф по ціні від виробника

    Щоб купити мисливський сейф для зберігання рушниць можна шукати мисливський магазин або піти простим шляхом та купити сейф для зброї в нашому інтернет-магазині pod-zamkom.com.ua, скористайтесь фільтром для підбору характеристик сейфа для рушниці, з ціною, яка відповідає Вашим побажанням або зверніться до наших фахівців з продажу за телефонами (067) 405-54-67, (099) 095-77-58. Ми допоможемо Вам купити сейф для рушниці.

  • Недорогі сейфи для зброї
  • Шафи для зброї
  • Пістолетні сейфи
  • Елітні сейфи для зброї
на сторінку
Показані 73 - 96 із 197 пунктів
ТОП