Стінні сейфи (встановлюються в стіну)

Підкатегорії

  • Сейфи в стіну, що вбудовуються

    Сейф вбудований у стіну

    Сейф, що вбудовується в стіну – поєднують у собі надійність установки та можливість комфортного використання для забезпечення збереження ваших цінностей.

    Сейф в стіну найбільш підходить для ідеї безпечного зберігання цінностей, так як при цьому мають високі зломостійкі параметри, дозволяє добре замаскувати свою конструкцію, приховати її від сторонніх очей і залишити можливість швидкого і безперешкодного доступу до нього. Крім того, висока зламостійкість сейфів, що вбудовуються в стіну, досягається застосуванням фронтального захисного металевого шару товщиною до 14 мм, високонадійних ключових, електронних або комбінованих механічних замків, спеціальних елементів кріплення при монтажі в стіну.

    Цей тип сейфа монтується у стіні приміщення. Його двері можна та потрібно зняти під час встановлення. Таким чином, замок сейфа буде захищений від вологи та витоку конфіденційної інформації про продукт (наприклад, установники не знатимуть під час встановлення яким типом замку оснащений сейф). Конструкція сейфу розрахована на довгострокову перспективу, і акцент тут зроблено на якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування. Це одна з основних причин, чому найкраще купити сейфи стінові в нашому інтернет-магазині.

    Для зберігання коштів, цінних документів, коштовностей переважно використовуються вбудовані сейфи з кодовими замками. У нашому асортименті є також вироби із ключовими замками та механічними комбінаціями. Щоб відволікти увагу потенційних грабіжників, іноді також встановлюють "обманний сейф", який розміщується на видному місці в приміщенні.

    Перед прийняттям рішення про те, якого розміру купити прихований сейф, необхідно забезпечити надійний захист конструкції із тильного боку. Встановлюйте сейф у стіну, що несе, або досить широку стіну, що відповідає всім необхідним нормам міцності.

    Сейф, що вбудовується в стіну "GRIFFON"

    Наш інтернет-магазин pod-zamkom.com.ua пропонує широкий асортимент сейфів у стіну "GRIFFON", купити ці сейфи можна по всій Україні (Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Львові та інших регіонах). Основними перевагами виробів бренду "GRIFFON" є якість, довговічність, компактні невеликі розміри, широкий асортимент моделей, висока захищеність та злостійкість, можливість для маскування та найголовніше - їх виробництво в Україні.

    Купити сейф в стіну - ціна

    Ви можете вигідно купити сейф, що вбудовується в стіну, розмістивши замовлення у нас на сайті або звернутися за тел.: (067) 405-54-62; (099) 095-77-58. Фахівці нашого магазину дадуть відповіді на всі питання, які Вас цікавлять, проконсультують і допоможуть в оформленні замовлення. У нас Ви можете купити сейф, що вбудовується в стіну за ціною від виробника.

  • Сейфи в підлогу, що вбудовуються
  • Сейфи-тайники
на сторінку
Показані 25 - 48 із 68 пунктів
ТОП