Універсальний детектор PRO CL 16 IR LCD

  • Поділитися

00541

8 738 грн

Відповідає усім вимогам Національого банку України. Детектор валют PRO CL 16 IR LCD може здійснювати  перевірку  банкнот (грошей), цінних паперів, акцизних марок та інш . 

Детальніше

    Вкажіть свій номер телефону і найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з Вами і відповість на всі запитання, пов'язані з цим товаром.

    0 1 2 3 4
    0/5 - 0 відгуки

  • Друк

Опис продукту

Детектор валют PRO CL 16 IR LCD може здійснювати  перевірку  банкнот (грошей), цінних паперів, акцизних марок та інш .
Для перевірки грошей в ІЧ світлі в детектор вмонтовано висококонтрастний ЖК монітор, який дозволяє не тільки побачити ІЧ образ банкноти, але й деталі. Завдяки своєму розміру гроші під час роботи можна розміщувати  не тільки покупюрно, але й віялом. Крім того, детектор валют дозволяє провести перевірку ІЧ зображення банкноти з 2 * або 20 * - кратним  збільшенням.
Перевірку валюти в УФ світлі можна здійснювати  за допомогою вбудованої УФ лампи, яка безпомилково відрізняє підробку, виконану на звичайному папері. Функції перевірки УФ та ІЧ в даному детекторі банкнот працюють одночасно, що істотно скорочує час роботи з купюрою.
Донне підсвічування призначено для перевірки грошей на наявність водяних знаків, суміщених зображень та інших видів захисту банкноти від підробки.
Детектор валют PRO CL 16 IR LCD обладнаний пристроєм, що дозволяє перевіряти КіПП-ефект і оптичну зміну фарб.
Корпус переглядового детектора обладнаний 2 * кратної збільшувальною лупою, яка дозволяє переглянути сумнівні елементи досконаліше.
Додаткова опція, яка відрізняє даний детектор валют, це наявність 20 * кратної лупи з підсвічуванням - оптичної миші, яка дозволяє розглянути всі найдрібніші деталі, зображені на папері.
Для перевірки магнітних захисних міток на детекторі PRO CL 16 IR LCD в корпус вмонтований магнітний датчик.
Детектор PRO CL 16 IR LCD обладнаний системою автовключення і автовимикання. Коли банкнота, цінний папір, акцизна марка розміщується у детекторі, прилад вмикається автоматично. У період "очікування" детектор валют "засинає" і вимикається, що дозволяє економити електроенергію і комунальні платежі відповідно. Ця функція істотно продовжує робочий ресурс роботи детектора валют PRO CL 16 IR LCD.
Детектор банкнот PRO CL 16 IR LCD обладнаний відеовиходом, завдяки якому зображення купюри або цінного паперу можна побачити на моніторі комп'ютера.
Габаритні розміри, мм: 270x155x250
Вага, кг - 1,9

Універсальний детектор PRO CL 16 IR LCD купити в Києві.

Основан на 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5
Фильтер:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Рекомендуємо

ТОП