ПІД ЗАМОВЛЕННЯ

Шафа для зброї

  • Поділитися

Розміри, мм: 1970х1000х455
Тип замку: ключовий
Полиця, шт: 2
Вага, кг: 55

Детальніше

    Вкажіть свій номер телефону і найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з Вами і відповість на всі запитання, пов'язані з цим товаром.

    0 1 2 3 4
    0/5 - 0 відгуки

  • Друк

Опис продукту

Відповідно до чинного законодавства, зброя та патрони повинні зберігатися у певних умовах. Установка шафи зброї допомагає запобігти крадіжці рушниць і зменшити ймовірність нещасних випадків. Недотримання вимог може спричинити адміністративну чи кримінальну відповідальність. Уникнути неприємностей можна, купивши збройовий сейф.

Особливості шафи для зброї

Шафа для зброї - це прямокутна металева конструкція, з посиленими стінками і замком на дверцятах. При виготовленні використовується сталь із підвищеними показниками зносостійкості та міцності. Посилена дверцята оснащена ригельним механізмом, що замикає шафу за допомогою ключового замка з пломбуючим пристроєм. Дві полиці можна регулювати по висоті, дві інші оснащені фіксаторами для стовбурів. Це допомагає зберігати кілька рушниць у вертикальному положенні згідно з нормативними вимогами.

Знімні полиці допомагають встановлювати ложементи та розміщувати зброю різних габаритів. Конструкція кріпиться до підлоги чи стіни за допомогою анкерів. Корпус пофарбований порошковою фарбою, яка при горінні виділяє мінімум токсичних речовин. Обробка поверхонь підвищує стійкість до корозії від дії вологи або перепадів температури. Фарба не стирається в процесі експлуатації та не вигоряє під впливом сонячних променів.

Банкспецзахист пропонує придбати шафу для зброї за доступною вартістю. Всі товари мають гарантійний термін від виробника. Вироби проходять перевірку якості та відповідності нормативним вимогам. На сторінках каталогу можна ознайомитись із продукцією заводу. У Києві функціонує виставкова зала. Для оформлення замовлення слід зв'язатися з менеджером за вказаними телефонними номерами або залишити заявку на сайті.

Основан на 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5
Фильтер:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Рекомендуємо

ТОП